Over de podcast

Het is crisis. Een pandemie raast over de wereld en de wens tot grip op de situatie is enorm. Echter, zo vurig als dat die wens bestaat, zo moeilijk is die grip te krijgen. Daarbij is het een crisis van enorme omvang die iedereen, ergens treft. Het dringt door tot in de haarvaten van de maatschappij, economie en gezondheidszorg.

Waar grip krijgen onmogelijk lijkt, is begrip vormen over deze situatie mogelijk een haalbaarder streven. Er is ontzettend veel data en informatie beschikbaar die inzicht kunnen geven in de huidige situatie, het beleid en het te voeren beleid. Sinds het begin van de pandemie proberen Marino van Zelst en Yorick Bleijenberg de coronadata zo inzichtelijk mogelijk te maken én te duiden. Om ervoor te zorgen dat iedereen het kan begrijpen. Aanvankelijk op Twitter en als onderdeel van het Red Team; nu ook via deze podcast.

In SignaalWaarde proberen Marino, Yorick en verschillende experts in een klein uur de actualiteit te duiden en informeren. Wat zeggen de cijfers ons? Hoe verhoudt de realiteit zich tot het gevoerde beleid? En, hoe nu verder? Kritische vragen, feedback, suggesties, op- en/of aanmerkingen zijn altijd welkom. Je kunt contact opnemen via het contactformulier.

Steun signaalwaarde

We zijn heel dankbaar voor elke financiële bijdrage! Hiermee houden we SignaalWaarde online en zorgen we voor een nog mooiere podcast! Klik op de onderstaande knop om bij te dragen.

Abonneer!

Je kunt SignaalWaarde vinden in je favoriete podcastapp. Abonneer en krijg als eerste de nieuwe afleveringen binnen!

 iTunes / Apple Podcasts
 Spotify
  Google Podcasts
  RSS-feed
  YouTube (audio-only)